Dimarts, 29 Novembre 2011 14:58

El CCM estrena

Compositors que tenen algun tipus de relació amb el Cor Ciutat de Mataró o amb la ciutat i que tenen cert renom en aquest àmbit, componen obres per a ser estrenades pel CCM.

Moisès Bertran (compositor reconegut en àmbit internacional, nascut i format inicialment a Mataró) escriu un Pare Nostre dedicat al Cor i amb estrena absoluta. Miguel Ángel Hurtado (professor d’harmonia i formes musicals al Conservatori de Badalona, afincat de fa anys a Mataró) de qui s’estrena l’obra Aniversari i Marcel Olm (pianista acompanyant que fou de Pilar Adan, i compositor mataroní) de qui estrenem parcialment tres números de l’obra Miserere.

Aquest programa s’acaba de confeccionar amb obres que van del barroc fins al s. XX i alguna nadala per la proximitat amb les dates en què es fa el concert.

Informació addicional

  • Data: divendres 16 de desembre de 2011
  • Hora: a les 21:00 hores
  • Lloc: Església de Santa Anna
  • Adreça: Plaça de Santa Anna - Mataró
  • Repertori: Obres del Barroc (Pitoni, Purcell i Scarlatti), del Romanticisme alemany (Mendelssohn), estrenes d'autors mataronins (Moisès Bertran, Marcel Olm i Miguel Angel Hurtado), obres del s.XX i nadales (Poulenc, Krenek, Bibiloni i Cervera)
Llegit 10781 vegades