El director del Cor Ciutat de Mataró, Jordi Lluch, forma part de l'equip que impulsa una nova proposta per captar joves cantants pel cor de la Missa de les Santes. 

La Missa de les Santes s'interpreta cada 27 de juliol a Santa Maria de Mataró des del 1848. Una de les seves característiques és el cor popular que l'interpreta i que, de fet, manté viva la tradició. És precisament per rejovenir i preservar aquest cor popular que es va començar a treballar en una nova proposta fa més d'un any.  

El projecte es basa en l'arranjament en clau de jazz i música moderna de 6 peces de la Missa que ha realitzat Ivó Oller a partir de la partitura original, respectant, però, les parts vocals. Això permetrà acostar la Missa a cantants més joves i a estudiants de música per preparar un concert que s'interpretarà en directe, amb un combo de jazz.

 

L'objectiu és acostar la Missa a nous cantaires i facilitar que, un cop coneguin una part de la Missa, s'incorporin a la interpretació tradicional. 

Els participants a la proposta en clau de jazz faran un concert el proper 28 d'abril al Teatre Monumental de Mataró.

La participació és oberta a tothom. Els interessats es poden inscriure's fins el 15 de març a la web de Ritmes les Santes.

 

Més informació: 

Ritmes les Santes

Tot Mataró - Capgròs