El 8 de setembre es convoquen noves audicions per cantar en el Cor Ciutat de Mataró. Si vols conèixer les bases clica en el següent enllaç o visita el menú "Contacte/Audicions".

El Cor Ciutat de Mataró i la Fundació Conservatori del Liceu signen un conveni per crear un cor juvenil a la Ciutat de Mataró.

Les dues entitats col·laboraran per dur a terme aquest projecte que dirigirà la mataronina Gemma Sancho.

 

Vegeu la presentació en aquest enllaç

 

Més informació:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escola de Música Liceu Mataró

Pl. dels Bous s/n

 
Convocatòria d'Audicions
8 de setembre de 2023
 
El Cor Ciutat de Mataró està format per una plantilla amateur de fins a 25 cantaires i dos grups de cantants que funcionen per projectes: un grup d'estudiants de grau superior de cant i un quartet de cantants professionals.
Els assajos són habitualment els dimecres de 20:30 a 22:30h als locals de la Parròquia de Sant Josep (c/Sant Josep,18-20) de Mataró
 
A qui s'adrecen les audicions?
Es convoquen places per als següents grups de cantants:
  • Plantilla amateur: es convoquen places de totes les cordes.
  • Estudiants de grau superior de cant (totes les cordes)

 

Quin perfil es busca?
Pel grup de cantants amateurs es valoraran els següents requisits:
  • Experiència en cors i grups vocals
  • Formació musical i vocal
  • Disponibilitat per a tots els projectes del Cor: assajos i concerts
  • Realització d'una audició
  • Predisposició per a seguir formant-se dins el grup
  • Nascuts a partir de 1959, inclòs
 
Què ofereix el cor?
Cantar amb cantants professionals, rebre'n formació, treballar per projectes i participar en programes corals atraients de gran qualitat musical.
Propers programes per a la temporada 2023-2024:
- Cori Spezzati (escola policoral veneciana).
- El Messies, de G. F. Händel
- Ein Deutches Requiem, de J. Brahms
 
 
Quan es realitzaran les audicions?
Les audicions es realizaran divendres 8 de setembre de 2023, a partir de les 19:30h. al Casal de la Parròquia de Sant Josep de Mataró (c/ Sant Josep, 18-20).
 
Què es demana a l'audició?
Per als candidats a la plantilla amateur:
1) Una lectura a vista amb piano que es lliurarà el mateix dia de l'audició.
2) Una obra lliure de l'estil i l'època que es cregui més convenient
3) Exercicis vocals
 
 
Els estudiants de grau superior de cant hauran d'enviar un CV dels estudis realitzats, els cors amb els quals hagin col·laborat i altra informació pertinent, així com adjuntar un enllaç a un vídeo de youtube, vimeo...cantant com a solista en dos estils diferents, a poder ser d'èpoques diferents (antiga, clàssica, romàntica...). Després d'una primera valoració se'ls podria requerir una audició presencial.
 
Com inscriure's?
Cal inscriure's a través del formulari que trobareu en aquest link o a l'apartat Contacte/Formulari Audicions d'aquesta mateixa web. Un cop rebuda tota la documentació es contestarà per correu electrònic amb l'hora de la convocatòria d'audició. El termini improrrogable per inscriure's finaliza el dimarts  5 de setembre de 2023.
En cas de dubtes o dificultats amb el formulari de la web, us podeu dirigir a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 
 
 

El proper diumenge 27 de juny de 2021 el Cor Ciutat de Mataró pujarà a l'escenari de L'Auditori de Barcelona amb El Cor Canta i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb el concert Persistim!

Vegeu el vídeo

Com deia Prometeu, només si som capaços de gaudir i de sofrir, d’alegrar-nos i plorar, podrem capgirar el món amb els nostres braços i les nostres paraules. Aquest any sentim més que mai que tots ens necessitem. Cantar ha estat la nostra teràpia per subsistir però, sobretot, ens ha ajudat a connectar amb els altres per mitjà de la música. De dalt del cingle, de Josep Vila i Casañas, és una obra d'estrena basada en un poema inèdit de Miquel Desclot que presentem a l'Auditori de Barcelona el 27 de juny. Al mateix concert interpretarem el Requiem, de Bob Chilcott, en recordatori a tots els que han mort per la Covid-19, i Magnificat, de John Rutter, com a homenatge al personal sanitari, especialment al personal d’infermeria, que ha lluitat en primera línia.

 

Més informació i entrades: 

https://www.auditori.cat/ca/el-cor-canta-persistim

El Cor Ciutat de Mataró torna a cantar, des de casa

El grup de cant coral mataroní reapareix cantant un sonet de William Shakespeare per felicitar el Sant Jordi

El confinament pel Coronavirus va aturar en sec l'activitat de la gran majoria de grups musicals, molts dels quals ens han anat deixant peces enregistrades des de casa. Aquest és el cas del Cor Ciutat de Mataró, dirigit per Jordi Lluch, que ha tornat a cantar però lògicament ho ha hagut de fer cada component enregistrant la seva pròpia veu. El resultat és aquest:

El Cor Ciutat de Mataró cantant Shakespeare, en ple confinament

 

Podeu veure l'article sencer de El TOT Mataró en aquest enllaç.