Convocatòria d'Audicions
6 de setembre de 2024
 
El Cor Ciutat de Mataró està format per una plantilla amateur de fins a 25 cantaires i dos grups de cantants que funcionen per projectes: un grup d'estudiants de grau superior de cant i un quartet de cantants professionals.
Els assajos són habitualment els dimecres de 20:30 a 22:30h als locals de la Parròquia de Sant Josep (c/Sant Josep,18-20) de Mataró
 
A qui s'adrecen les audicions?
Es convoquen places per als següents grups de cantants:
  • Plantilla amateur: places vacants a totes les cordes. Sobretot, tenors i baixos.
  • Estudiants de grau superior de cant (totes les cordes)

 

Quin perfil es busca?
Pel grup de cantants amateurs es valoraran els següents requisits:
  • Experiència en cors i grups vocals
  • Formació musical i vocal
  • Disponibilitat per a tots els projectes del Cor: assaigs i concerts
  • Realització d'una audició
  • Predisposició per a seguir formant-se dins el grup
  • Nascuts a partir de 1959, inclòs
 
Què ofereix el cor?
Cantar amb cantants professionals, rebre'n formació, treballar per projectes i participar en programes corals atraients de gran qualitat musical.
 
 
Quan es realitzaran les audicions?
Les audicions es realizaran divendres 6 de setembre de 2024, a partir de les 20:30h. al Casal de la Parròquia de Sant Josep de Mataró (c/ Sant Josep, 18-20).
 
Què es demana a l'audició?
Per als candidats a la plantilla amateur:
1) Una lectura a vista amb piano que es lliurarà el mateix dia de l'audició.
2) Una obra lliure de l'estil i l'època que es cregui més convenient
3) Exercicis vocals
 
 
Els estudiants de grau superior de cant hauran d'enviar un CV dels estudis realitzats, els cors amb els quals hagin col·laborat i altra informació pertinent, així com adjuntar un enllaç a un vídeo de youtube, vimeo...cantant com a solista en dos estils diferents, a poder ser d'èpoques diferents (antiga, clàssica, romàntica...). Després d'una primera valoració se'ls podria requerir una audició presencial.
 
Com inscriure's?
A través del formulari que trobareu en aquest link o a l'apartat Contacte/Formulari Audicions d'aquesta mateixa web. Un cop rebuda tota la documentació es contestarà per correu electrònic amb l'hora de  convocatòria d'audició. El termini improrrogable per inscriure's finaliza el dimarts  4 de setembre de 2024. En el cas dels estudiants, adjunteu els enllaços als vídeos i la informació descrita als apartats anteriors.
En cas de dubtes o dificultats amb el formulari de la web, dirigiu-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..